Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 augusti 08.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:15 Knivlagen Härnösand. Polis kontrollerar en man i centrala Härnösand. Vid kontroll visar det sig att mannen bär på en kniv, han har även vad som kan misstänkas vara narkotika på sig. Misstänkt narkotika och kniv tas i beslag. Patrullen håller förhör med mannen, han är i nuläget misstänkt för narkotikabrott innehav samt brott mot knivlagen.

00:46 Rattfylleri Sundsvall. Bil som sladdat in i ett annat fordon i Birsta. Inga personskador. Föraren av den sladdande bilen tas med för provtagning och förhör, han är i nuläget misstänkt för rattfylleri och olovlig körning.

01:19 Misshandel Kramfors. Två pojkar under 18 år som misshandlat en tredje pojke. Polis har varit på plats och hållit förhör, anmälan misshandel. De misstänkta överlämnade till vårdnadshavare.

02:33 Trafikbrott Örnsköldsvik. Polis stoppar och kontrollerar en (EPA)traktor i Örnsköldsvik. Föraren saknar körkort, föraren hemskjutsad till vårdnadshavare. Anmälan olovlig körning.

02:35 Brand Timrå. Bil som brunnit vid E4 Vivsta, misstänkt anlagd brand. Polis har varit på plats, anmälan skadegörelse genom brand.

03:00 Ofredande Sundsvall. Kvinna som erbjudits skjuts av en okänd man i bil i centrala Sundsvall. I höjd med Nacksta ska mannen ha stannat bilen och lämnat obscena förslag och börjat tafsa på kvinnan som avvisat honom. Mannen har då lämnat platsen. Polis har varit på plats, anmälan sexuellt ofredande.

04:37 Stöld/inbrott Härnösand. Inbrott i galleria i centrala Härnösand. Inbrott via dörren. Okända gärningsmän har gått in i butiken och tagit kläder och sedan lämnat platsen till fots. Polis har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning.

04:54 Trafikolycka Sundsvall. Bil som voltat och ligger på taket. Inga uppgifter om några personskador. Vid kontroll blåser föraren positivt i polisens sållningsinstrument, han tas med för provtagning och förhör.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen