Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 augusti 08.51, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:41 Rattfylleri Umeå. Patrull stoppar och kontrollerar en bil utanför Umeå. Föraren uppvisar tecken på att vara narkotikapåverkad, han tas med för provtagning och förhör. Även en passagerare i bilen tas med för provtagning.

01:33 Sexuellt ofredande Umeå. Man som ska ha ofredat en kvinna på en restaurang i Umeå. Mannen ska även ha varit våldsam i samband med ingripandet. Polis har varit på plats och tagit uppgifter för anmälan.

02:00 Misshandel Umeå. Stökigt utanför restaurang. En person ska ha blivit misshandlad. Polis har varit på plats och hållit förhör. Den man som misshandlats är omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer.

02:39 Misshandel Skellefteå. Misshandel på restaurang i centrala Skellefteå. Två män som bråkat. Polis har hållit förhör, anmälan och motanmälan misshandel.

03:28 Rattfylleri Skellefteå. Polis stoppar och kontrollerar ett fordon utanför Skellefteå. Föraren medtagen för provtagning, han är misstänkt för rattfylleri.

05:20 Stöld Skellefteå. Person som blivit av med sina bilnycklar som tagits av okänd person. Med hjälp av anmälarens uppgifter kan en bil stoppas av polis och anmälarens bilnycklar påträffas. Bilnycklarna återlämnade till anmälaren. Ärendet utreds vidare vid lokalpolisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen