Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:47 Fylleri, Skellefteå
Polisen får samtal om en berusad man som går på en väg på Alhem. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

01:54 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen får samtal om en bil som färdas i hög hastighet norr om Skellefteå. I höjd med Jävre får en patrull stopp på bilen med hjälp av spikmatta. Föraren är en pojke i 15-årsåldern. Han misstänks för olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Bilen bärgas från platsen.

03:31 Larm inbrott, Bjurholm
Inbrottslarm går från en butik i Bjurholm. En ruta ska vara krossad och tobak saknas. En vit kombi sågs lämna platsen. En patrull håller förhör och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott. Under dagen kommer polisen att säkra film från butiken. Har du gjort några iakttagelser som kan sättas i samband med inbrottet? Kontakta polisen på 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen