Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:47 Viltolycka, Örnsköldsvik
En bilist har krockat med en älg på länsväg 1048 i höjd med Björbacka. Inga personskador, men älgen tros ha skadats och lämnade platsen ut i skogen. Anmälaren har själv kontaktat en jägare som senare meddelar att älgen avlivats. Bilen bärgad från platsen.

01:24 Försök till tillgrepp av fyrhjuling, Sollefteå
En man anmäler att någon försökt stjäla hans fyrhjuling i Edsele. Mannen var inne i sin bostad när han hörde hundarna skälla, och när han gick ut såg han att försökte stjäla fyrhjulingen. Mannen vrålade, vilket skrämde iväg gärningspersonen som försvann i bil. En anmälan om försök till tillgrepp av motordrivet fortskaffningsmedel upprättad.

01:35 Trafikbrott, Härnösand
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Kronholmen. Föraren misstänks för olovlig körning och bilnycklarna omhändertagna med stöd av polislagen 24 § för att förhindra brott.

02:24 Trafikolycka, Kramfors
En bilist har väjt för en grävling och åkt av vägen på länsväg 827 i Gräta. Föraren ska själv ha uppsökt vård. En patrull åker till akuten och pratar med föraren. En anmälan om trafikolycka upprättas.

04:17 Tillgrepp av fyrhjuling, Sollefteå
En man anmäler att någon stulit en fyrhjuling från hans gård i Näsåker. Mannen vaknade av att han hörde ett konstigt ljud och såg då att fyrhjulingen var borta. En patrull har sökt i området utan resultat. En anmälan om tillgrepp av motordrivet fortskaffningsmedel upprättad.

04:37 Stöld/inbrott, Härnösand
Polisen får samtal om en ruta som är sönderslagen på Prismahuset. Initialt är det oklart vad som är tillgripet. Patrullen upprättar anmälan om stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen