Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 augusti 20.50, Skadegörelse, Kalmar

Rimsmedsvägen. Polisbuss fick rutor krossade i samband med ett ärende.

Polis kallades till ett ärende på Rimsmedsvägen för att biträda i ett transportärende till en sjukvårdsinrättning. Under tiden polisbussen stod parkerad vid adressen krossades två sidorutor på bussen. Enligt vittne så har ungdomar setts vid polisbussen i samband med att rutorna krossades.

Trots skadorna kunde poliserna köra bussen från platsen, men en annan polispatrull fick ta över ärendet med transporten. Att förstöra en polisbil är mycket allvarligt och det kan medföra att polipatrullen inte kan ge allmänheten skydd och hjälp.

Polisen har tagit upp en anmälan om skadegörelse och kommer att utreda brottet. Om någon har sett eller känner till någonting om händelsen tar polisen tacksamt emot information på 114 14. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen