Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 augusti 06.27

14 augusti 05.59, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em / kväll tjänstgör Peter Adlersson

Beträffande alla bilbränder hänvisas till nattens uppdateringar.

Enligt uppgift är det ca 80 bilar som har brunnit i regionen. Göteborg och Trollhättan är de mest utsatta områdena.

Då flertalet bränder startade inom en kort tidsperiod går det inte att utesluta att det finns ett samband mellan bränderna.

Polisen jobbar nu med trygghetsskapande åtgärder, vittnesförhör och vi ser också om det finns övervakningsbilder i de aktuella områdena.

 

Kl 01:02 Åmål, singelolycka

På E 45 vid Tösse var det en personbil som kört av vägen och ned i diket. I bilen färdades det fyra personer. Samtliga blev transporterade med ambulans till sjukhus. Enligt uppgift inga allvarliga skador. 

Kl 03:34 Kungälv, villabrand

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till Gunneröd där det ska brinna i en villa. Branden släcktes av räddningstjänsten. En anmälan är upprättad rörande mordbrand och teknisk undersökning kommer att ske så snart det är möjligt.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen