Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:01 Viltolycka, Sollefteå
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 335, Mångrav. Inga personskador, men djuret skadades och avlivades i samband med olyckan. Jakträttsinnehavaren kontaktad.

22:06 Försvunnen person, Ånge
Polisen får samtal om en man i 30-årsåldern som försvunnit från ett stödboende. Mannen sågs senast under eftermiddagen. Personal och polis har sökt efter mannen under natten utan att påträffa honom. Sökandet återupptas på morgonen.

23:28 Trafikbrott, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrala Sundsvall. Bilen är avställd och patrullen utfärdar en ordningsbot.

23:59 Bråk, Sundsvall
Polisen får samtal om två killgäng som bråkar i centrala Sundsvall. Personerna ska sedan ha lämnat platsen. En patrull söker i området och påträffar personer som varit inblandade. Ingen av dem vill göra någon anmälan.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen