Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 augusti 08.37, Sjukdom/olycksfall, Finspång

En man avliden efter olycka i skogen norr om Finspång.

05.14 polisen fick samtal från oroliga anhöriga till en man som försvann från bostaden igår vid 20-tiden. Enligt egen uppgift skulle mannen ut i skogen och rasta en hund. Anhöriga blev mycket oroliga när mannen inte återkommit på morgonen.

Anhöriga hade tidigt på morgonen fått hjälp av bekanta som sökt efter mannen och även hittat mannens bil och hunden.

05.20 den eftersökte mannen påträffades i anslutning till bilen. Mannen var livlös och hjärt- lungräddning påbörjades.

06.02 polisen är framme på platsen och börjar utreda vad som kan ha hänt.

08.00 den eftersökte mannen har konstaterats vara avliden. Mannen är i 45-årsåldern och hemmahörande i Finspångs kommun. Polisens initiala utredning tyder så här långt på att mannen har drabbats av en olycka i anslutning till bilen. Den avlidnes närmast anhöriga är underrättade.

Polisen kommer att fortsätta utreda händelsen under förmiddagen, bland annat med kriminaltekniker. Syftet med utredningen är att utreda om något brott kan misstänkas. Någon förundersökning om brott är inte inledd.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen