Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 augusti 16.18, Räddningsinsats, Malmö

Strandhem, Bunkeflostrand. Anträffad livlös kropp i vattnet.

Polis kallades till platsen med anledning av att ett larm om en anträffad livlös kropp i vattnet cirka 300 meter ut från stranden. Det är en kanotist som har anträffat kroppen och sedan larmat. Räddningstjänst, ambulans och sjörädningen kallades också till platsen och kroppen fördes in till land. Enligt uppgift är det en man som är anträffad och mannen är avliden.

Polisens uppgift är att utreda identiteten och varför kroppen anträffas i vattnet. Polisen utreder också om det finns några misstankar om brott. Kriminaltekniker är beställda till platsen.

Med hänsyn till att identiteten inte är känd och att inga anhöriga är underrättade, så lämnas ingen ytterligare information i nuläget.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen