Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 augusti 12.02

14 augusti 18.11, Försvunnen person, Hallsberg

Polisen söker just nu efter en försvunnen kvinna i Pålsboda. Kl 17 upptäcktes att hon försvunnit från sin bostad där.

Kvinnan kan färdas på en vit cykel av fabrikat Crescent.

Kvinnan är född 1961, är 165 cm lång, har medellångt mörkt hår och bedöms vara "ganska smal". hon har en partiell förlamning i ansiktet som försvårar leende. Klädseln är f.n. okänd.

Iakttagelser av den försvunna kvinnan kan lämnas via tel. 114 14 där man begär att bli kopplad till Regionledningscentralen för Bergslagen. är informationen akut ringer man 112.

Uppdatering 180815, 08:00.                                                                                                                                   Sökandet fortsätter efter den försvunna kvinnan. Hennes vita cykel är ännu inte anträffad. F.n. jobbar ca 10 polispatruller inklusive några polishundar med ärendet. Helikopter är rekvirerad, och kommmer att lyfta från Östersun. Resurser har också begärts från Försvarsmakten, Hemvärnet, med personer, hundar och motorcyklar.

Uppdatering 180815, 12:00.                                                                                                                                Kvinnan har anträffats avliden ca 2 km väster om Påsboda. Det var en av polisens hundförare som anträffade kvinnan i terrängen intill en mindre väg. Anhöriga har underrättats. Det finns ingen misstanke om brott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen