Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 augusti 10.46

14 augusti 22.02, Mord/dråp, Linköping

Man anträffad i avloppsbrunn.

En man har anträffats i en avloppsbrunn i trakten av Stjärnorp, Linköpings kommun. Mannen är avliden.

Flera polispatruller finns på platsen och händelsen ska nu utredas.

Det råder oklarheter kring dödsfallet och hur mannen har hamnat i avloppsbrunnen. En förundersökning gällande mord har inletts och en rad utredningsåtgärder har vidtagits, bland annat har platsen spärrats av och en brottsplatsundersökning kommer att utföras.

10.45 Utredningen av dödsfallet med oklara omständigheter går vidare under dagen. Förundersökningen med brottsrubriceringen mord syftar till att ta reda på om något brott kan misstänkas eller inte.  Ett område kring fyndplatsen är avspärrat och där kommer en kriminalteknisk undersökning att genomföras under dagen. Den avlidne är en man i 45-årsåldern som inte är hemmahörande i Sverige. Anhöriga är inte underrättade.

Kroppen kommer att genomgå en rättsmedicinsk undersökning för att fastställa dödsorsaken. När den kan vara klar är för närvarande oklart.

Polisen kommer också att under dagen hålla förhör med personer som kan ha uppgifter att lämna och som kan bidra med att bringa klarhet i vad som kan ha hänt.

Polisen leder förundersökningen och för närvarande finns ingen ytterligare information att lämna.

Frågor hänvisas till ordinarie pressnummer tills vidare.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen