Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 augusti 05.10, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Tisdag-onsdag natt, 14-15/8. Polisregion Öst.

Natten mot onsdagen den 15/8 har med några få undantag varit lugn i Region Öst.

Regionsledningscentralen har registrerat och hanterat sammanlagt 110 händelserapporter mellan kl. 22:00 och 05:00.

En person har gripits i regionen under senkvällen och natten, se nedan.

Sex personer har omhändertagits och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri eller påverkan av droger.

NOTERBART:

Misstänkt mordbrand i Norrköping, se tidigare notis.

Kl. 22:27 larmades polis till en matvarubutik i området Brandkärr i Nyköping med anledning av en stökig man som tillgripit varor i butiken. Mannen hade stoppats utanför kassalinjen av butikspersonal som fått med honom in i butiken igen. Medan polispatrullen var på väg till platsen inkom ny information om att den misstänkte nu slagit till en ur personalen och lyckats springa från butiken, han kunde dock fångas in av polispatrullen efter någon minut. Den misstänkte, som är 30-årsåldern, greps. Han är nu misstänkt för rån (motvärnsfallet) alternativt ringa stöld och misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen