Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 augusti 16.50

15 augusti 12.46, Trafikolycka, Helsingborg

Trafikolycka, Landskronavägen, Rydebäck.

Två personbilar har frontalkrockat på Länsväg 1350/Landskronavägen vid Rydebäck. Det är helt stopp i båda färdriktningarna. Oklart skadeläge. Polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till platsen.

Uppdatering

En av bilförarna, en 77-årig man, blåser positivt i polisens sållninsinstrument och blir därför misstänkt för rattfylleri. Han är förd med ambulans till sjukhus med oklara skador. I den andra bilen färdades en familj. I nuläget oklart angående skador. Bärgningsbilar är beställda till platsen.

Bilföraren som vållat olyckan är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik. Han har framfört bilen mycket vingligt, varit över på fel vägbana flera gånger och sedan kolliderat med mötande bil. Rattfylleri, framfört bilen under påverkan av alkohol. Vållande till kroppsskada genom att ha orsakat en trafikolycka där fyra personer skadats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen