Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 augusti 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.29 Mölnlycke, inbrott
Vid Skinnefjällskolan konstaterar väktare att det varit inbrott på skolan. Ett okänt antal fönster stod öppna på baksidan när väktare kom till platsen. Okänt vad som saknas. Ingen gripen. 

22.39 Mölnlycke, inbrott
Vid Nysäter konstaterar väktare att det varit inbrott på förskolan på Väverigatan. Någon har krossat rutan i entrédörren och tagit sig in. Vittnen ser hur tre eller fyra personer bär ut saker och försvinner från platsen i en bil. 

23.24 Hisingen, bilbrand
Vid Backa Strandgata börjar en parkerad bil brinna. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

00.26 Hisingen, inbrott
Vid Backa Strandgata konstaterar väktare att det varit inbrott på företaget NS Norisol Sverige AB. Oklart vad som saknas.

00.28 Partille, bilbrand
Vid Stärteredsvägen i Uddared är det en bil som sätts i brand av några personer som försvinner från platsen i en röd bil.

02.08 Hjällbo, bilbrand
Vid Bläsebovallens parkering är det någon som tänder eld på en parkerad bil.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen