Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 augusti 20.51

16 augusti 17.26, Rån, Borlänge

Tre personer gripna för förberedelse till rån.

Tre män i 20-årsåldern greps idag vid 15-tiden strax utanför Borlänge, misstänkta för att ha förberett ett rån mot en guldsmedsbutik i Kupolen. Polisen har sedan i tisdags, den 14/8, följt upp information och bedrivit spaning som lett fram till gripandet. Det är tidigt i utredningsprocessen, och någon ytterligare information kan inte lämnas i nuläget. Ärendet är ett exempel på hur viktig ”den stora detektiven allmänheten” är för polisverksamheten.

Uppdatering 20:45.                                                                                                                                                     Efter genomförda utredningsåtgärder meddelar åklagare att det inte finns skäl att anhålla de tre männen, som därefter har frigivits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen