Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 augusti 00.18

16 augusti 21.38, Mord/dråp, försök, Helsingborg

Vaktgatan. Skjuten man utomhus.

Polis kallas till platsen med anledning av en skottlossning utomhus på Vaktgatan. En man är anträffad med misstänkta skottskador. Mannen är vaken och talbar. Ambulanssjukvård är på platsen.

Brottsplatsen spärras av och polisen kommer att påbörja förhörsarbetet för att få fram mer uppgifter om vad som har hänt.

Polisen kommer att beställa en vapenhund till platsen.

22.20 Den skadade mannen är i 20-års åldern och han är införd till sjukhuset. Polis befinner sig på sjukhuset för utrednings- och säkerhetshöjande arbete. Polisens helikopter är delaktig i arbetet.

00.10 Brottsrubriceringen är försök till mord på den skottskadade mannen. Ytterligare en anmälan om försök till mord är upptagen då en annan man blev beskjuten vid samma tillfälle utan att träffas.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen