Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 augusti 07.43

16 augusti 21.58, Försvunnen person, Vaggeryd

Polisen söker efter en försvunnen person i Skillingaryd.

16.06 Polisen fick ett samtal om att en man försvunnit från sin bostad på Stationsgatan i Skillingaryd, Vaggeryds kommun. Mannen skulle ha försvunnit vid klockan 12 på torsdagen.

Polisen har påbörjat sökinsater i och omkring bostaden. Även andra kontroller har gjorts, men hittills utan resultat. Polisen behöver nu allmänhetens hjälp och tar tacksamt emot tips och iakttagelser som gör att mannen hittas.

Mannen är i 50-årsåldern och han var vid försvinnandet klädd i en blårutig skjorta och jeans. Hans resekort användes klockan 11.55 på en buss som avgick från Skillingaryd mot Vaggeryd. Mannen rör sig obehindrat.

Polisen tar gärna emot tips om den försvunna mannen på telefon 114 14 eller 112.

2018-08-17, 07.40 mannen är fortfarande försvunnen. Polisen har under morgonen fått in tips som har kontrollerats men än så länge har inte mannen påträffats.Polisen är fortfarande angelägen om att få allmänetens hjälp. Tipsa polisen på 114 14 eller 112.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen