Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 augusti 12.57

17 augusti 08.00, Trafikolycka, Burlöv

Olycka med okänt antal fordon, E22, trafikplats Kronetorp.

En olycka skall ha skett på E22:an i höjd med trafikplats Kronetorp i norrgående riktning. Det är okänt hur många fordon som är inblandade och om någon är skadad. Polis, ambulans och räddningstjänst larmas.

08.14: Köbildning har skett och trafiken står helt stilla i norrgående. Det finns fortsatt ingen information om eventuellt skadeläge eller ytterligare omständigheter.

Det skall vara två bilar inblandade varav den ena skall ha lämnat platsen utan att ge sig till känna. Kl 08.30 är polis inte längre kvar på platsen.

Uppdatering: Olyckan sker då den smitande bilen kör på en annan bil bakifrån. En anmälan upprättas om smitning från trafikolycka. Ett barn som befann sig i bilen förs till sjukhus för kontroll. Bilen som stannade kvar på platsen har inte behövt bärgas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen