Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 augusti 10.26, Stöld, Kumla

Vid 04-tiden rapporterades en man född -94, för stöld av bensin vid en bensinstation vid Brändåsen.

Mannen hade dels tankat för ca 300 kr, och stulit fyra dunkar med bränsle, värda ca 500 kr. Då mannen var påverkad medtogs han för provtagning, miisatänkt för narkotikabrott. Mannens bilnycklar omhändertogs och mannen frigavs vid 06.30-tiden.

07:37 inkommer samtal från Brändåsen med uppgift om att den akuella mannen är åter vid sin bil som han på något sätt lyckats starta och köra iväg med. Flera polispatruller deltar i spaningar efter bilen, och en patrull kan stoppa bilen på E20 i höjd med Laxå.

Mannen rapporteras nu för grov olovlig körning och narkotikabrott genom innehav av en mindre mängd hasch som anträffades i bilen. Bilen tas i beslag enligt Trafikbrottslagen §7 för att förhindra fportsatt körning. Mannen skjutsas frivilligt till Hallsberg vid 10-tiden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen