Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 augusti 01.30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Nattens händelser

23:05 Älvsbyn

Samtal inkommer om att det varit inbrott på ett näringsställe i Älvsbyn.

Patrull åker till platsen och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott. Polis patrull har genomfört brottsplatsundersökning och säkrat spår samt genomfört förhör. Okänd person/personer har krossat entrédörren till näringsstället och tillgripit alkohol.

 

23:40 Kalix

Polis patrull stoppar en bil på lv 715. Föraren en man född 68 misstänks för grov olovlig körning. Mannen är nykter, patrullen genomför förhör på platsen och upprättar en anmälan om grovolovlig körning

 

22:44 Luleå

En man född 99 grips för sexuellt ofredande i flera fall. Polisen genomför förhör med vittnen och målsägare. Efter att Polisen genomfört förhör med misstänkt släpps han fri efter beslut av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen