Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 augusti 06.06, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning natt

Polisen i Region Öst har under natten hanterat 246 ärenden. 8 personer har gripits för brott och 26 har frihetsberövats av andra anledningar.

Kl 00.35 greps en man i 50-årsåldern för misshandel och olaga hot mot en annan man i Strängnäs. Målsägaren har blivit hotad med föremål och blivit sprayad i ansiktet med någon spray.

Kl 00.32 larmas polisen till en bilbrand på Prästängsvägen i Åtvidaberg. På platsen brinner en bil och ytterligare två bilar har fått rutor krossade och brännbar vätska uthällt på bilarna. Strax efter brinner ett fristående soprum på Smällgatan på samma ort. En närstående bil skadas. Genom vittnesuppgifter och spårning med hund har en person i 20-årsålder gripits som misstänkt för bränderna och skadegörelserna.

Kl. 00.45 larmas polisen till två bilbränder på Timmermansgatan i Norrköping. Vittnesuppgifter tyder på att bränderna är anlagda. Ingen person är frihetsberövad.

Kl. 01.32 greps 4 personer vid en fordonskontroll på E4:an i höjd med Nyköping. I samband med kontroll hittades ett skarpladdat vapen. Personerna är misstänkta för grovt vapenbrott.

Kl. 01.41 grips en man i 50-årsåldern för misshandel i relation mot en kvinna i samma ålder. Misshandeln har skett i bostaden. Brottet har skett i Motala. Kvinnan har inte fått några allvarligare skador.

Kl. 01.41 grips en man i 40-årsålden för misshandel mot en man i 30-årsålden i Bredaryd. Målsägaren har inte fått några allvarligare skador.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen