Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 augusti 06.56, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

22.32 Göteborg, bilbränder
Med cirka 20 minuters mellanrum börjar två bilar att brinna på Jordhyttegatan samt Lilla Fridhemsgatan. Vid båda tillfällena har vittnen sett maskerade personer som kastat in något brännbart i bilarna. Bilarna förstörda och polisen har sökt med flera enheter i området samt med helikopter. Polisen har skrivit anmälningar om skadegörelse men det finns ingen misstänkt i ärendet.

23.16 Borås, narkotikabrott
På Kasernvägen stoppas en bil för kontroll. I bilen färdas tre män mellan 20-30 år som alla misstänks vara narkotikapåverkade. De tas med för provtagning misstänkta för narkotikabrott och föraren även för drograttfylleri. En av dem rapporteras även för brott mot knivlagen.

02.46 Gullspång, trafikolycka
På riksväg 26 cirka 3,5 kilometer söder om Gullspång har en person på en fyrhjuling kört av vägen och voltat. Föraren förs till sjukhus i Örebro med ambulanshelikopter. Personen ska vara allvarligt skadad. Fyrhjulingen tas i beslag för en teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen