Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

23:02 Viltolycka, Åre
En bilist har krockat med ett rådjur på E14, Undersåker. Inga personskador, men djuret dog i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad.

23:04 Viltolycka, Åre
En bilist har krockat med en älg på länsväg 363, Mattmar. Inga personskador och oklart om älgen skadades, då den lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

00:57 Viltolycka, Östersund
En bilist har krockat med en älg på E45 i höjd med Fåker. Inga personskador och oklart om älgen skadades, då den sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

02:20 Narkotikabrott, Östersund
En vakt kontaktar polisen med anledning av en stökig person i centrum. Patrullen medtar personen, en kille under 18 år, för provtagning och förhör. Han misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk, samt missbruk av urkund. Vårdnadshavaren kontaktad.

03:51 Misshandel, Östersund
Polis beordras till Odensala där en man ska ha blivit misshandlad. Gärningspersonen ska ha lämnat i en bil. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen