Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:04 Trafikbrott, Kalix
En patrull stoppar och konrollerar en moped i Kalix centrum. Föraren, en kille under 18 år, misstänks för olovlig körning. Vårdnadshavare kontaktade.

02:19 Brand, Kalix
Larm inkommer om brand i bil i Kalix centrum. Branden sprider sig och två bilar ska ha brunnit. Patrullen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand. Platsen spärras av för en teknisk undersökning.

04:11 Skadegörelse, Piteå
Polis kallas till en krog där en man och en kvinna bråkat. I samband med detta gick en ruta sönder. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om skadegörelse. Den misstänkte är en man i 20-årsåldern.

04:16 Narkotikabrott, Luleå
En väktare kontaktar polisen om en påverkad man i centrala Luleå. Mannen medtas för provtagning. Han misstänks för narkotikabrott, eget bruk.

06:21 Brand, Kalix
Larm inkommer om brand i bil i Stenbäcken. Föraren ska ha lämnat platsen. Ett vittne har sett att bilen börjat brinna under färd, då den körts med punktering. I samband med släckningsarbetet var det stopp i trafiken. Patrullen kommer att upprätta en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel, då bilen misstänks vara stulen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen