Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 augusti 10.50, Övrigt, Härnösand

Man som ringt på hos kvinna och bett om att få växla pengar.

Polisen har under förmiddagen fått ett samtal från en kvinna i Ramvik. Under fredagseftermiddagen ska en man ha ringt på hennes dörr och klivit in i lägenheten, där han bett om att få växla pengar.

Mannen ska ha tittat runt i hall och sovrum. Kvinnan ska då ha höjt rösten och mannen lämnade lägenheten. I nuläget är det ingenting som saknas.

Anmälningar i Region Mitt
Under de senaste dagarna har polisen i Region Mitt fått in anmälningar om brott mot äldre. Under torsdagen inkom anmälningar i Söderhamn och Harmånger. I båda fallen har en främmande man tagit sig in i bostaden hos äldre kvinnor, där han stulit värdesaker och pengar.

I det ena fallet har mannen bett om att få växla pengar och i det andra fallet har han bett om att få låna papper och penna.

Det oklart om händelserna har något samband, men polisen vill göra allmänheten uppmärksam kring den här typen av brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen