Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

02:50 Våld/hot tjänsteman, Luleå
Polis beordras till en krog i Luleå där väktare omhändertagit en man. Mannen, som är i 25-årsåldern, ska ha försökt slå och även hotat en väktare. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för våld/hot mot tjänsteman. 

03:09 Misshandel, Luleå
Polis beordras till centrala Luleå där en man ska ha blivit slagen till marken. Gärningspersonerna har lämnat innan polis kommer på plats. Den misshandlade mannen förs med ambulans till sjukvård. Patrullen upprättar anmälan om misshandel.

04:02 Försök till stöld genom inbrott, Piteå
Polis beordras till Sandholmen i Piteå med anledning av inbrott i byggnad. Anmälaren har sett en krossad ruta och att en person befinner sig i en kontorslokal. Polis påträffar en man som de griper. Han misstänks i nuläget för försök till stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen