Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 augusti 08.40

19 augusti 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

00.49 Göteborg, brand
En förbipasserande ser hur en personbil brinner på en parkering vid Delsjömotet. Branden släcks och en anmälan om skadegörelse genom brand skrivs, ingen gripen i nuläget.

01.29 Borås, brand
Samtal kommer in om två bilar som brinner på Dalbogatan/Västra Nygatan. Bilarna släcks, två bilar har brunnit och en är rökskadad. En anmälan skrivs om skadegörelse genom brand, ingen gripen i nuläget.

02.36 Göteborg, brand
På Askimpilegårdsväg skall två personbila brinna, två personer har setts springa mot Askimstorget. Branden släcks. Spaning i området, polis med hund kan ta en flaska med brännbar vätska som tas io beslag. En anmälan om brand genom skadegörelse. Ingen gripen i nuläget.  

04.07 Karlsborg, försök till mord
En man skall ha knivskurits i en bostad med flera personer på plats, gärningsmannen finns inte kvar. Mannen körs med ambulans till KSS, oklart skadeläge. Flera vittnesförhör hålls och brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning. En man i 50-årsåldern kan gripas misstänkt för försök till mord. Mannen blev av åklagare anhållen kl 07.40

04.25 Göteborg, brand
Larm kommer in om brand i flera trappuppgångar på Fjällnejlikan, räddningstjänst på väg. Inge personskador uppges. Flera förhör hålls på platsen och en man söks i området. Efter cirka en timme kan polis hämta in en man i 35-årsåldern misstänkt för grov mordbrand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen