Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

00:18 Misshandel, Berg
Polis kallas till en adress i Bergs kommun där en kvinna uppger att hon blivit slagen av en man. När polis kommer till platsen har mannen lämnat. Kvinnan behöver inte uppsöka vård. En anmälan om misshandel upprättas.

00:45 Brand, Östersund
Larm inkommer om brand på Ängsmogården skola. Det ska ha brunnit på baksidan av skolan under en trapp. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

01:24 Skadegörelse, Östersund
Polis beordras till Odenslund där ett vittne uppmärksammat personer som slagit sönder ett fönster. Patrullen upprättar anmälan om skadegörelse.

02:00 Misshandel, Strömsund
Polis kallas till en adress i Strömsunds kommun där en kvinna uppger att hon blivit slagen av en man. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

02:21 Misshandel, Östersund
Polisen får samtal från en man som uppger att han blivit misshandlad av flera för honom okända personer i centrum. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel. Det finns inga uppgifter om att mannen ska ha behövt uppsöka vård.

04:01 Misshandel, Östersund
Polis beordras till Odenslund efter samtal om bråk i en lägenhet. Två män i 25-30-årsåldern grips misstänkta för att ha misshandlat en kvinna. Båda männen har en relation till kvinnan. Patrullen hittar narkotika som tas i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen