Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 augusti 07.49, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Natten har varit intensiv för polisen i region Öst. I Södermanland har 75 ärenden hanterats mellan kl 22 och 06.

En man i 50-årsåldern har gripits för misshandel efter ett bråk i en bostad i Strängnäs. Larmet kom 01.24. Den misshandlade mannen ska inte ha behövt uppsöka sjukhus. Det blev ett visst tumult vid gripandet vilket gjorde att polisen behövde använda OC-spray och handfängsel. Mannen är misstänkt för misshandel och hot mot tjänsteman.

Ytterligare nio personer blev omhändertagna eller frihetsberövade på grund av fylleri, ringa narkotikabrott och rattfylleri.

Vid 03.38 kom ett larm om att en bil brann på Tallåsvägen i Eskilstuna. Polisen misstänker att branden var anlagd och upprättar en anmälan om skadegörelse. Bilen ska mest ha brunnit invändigt och branden ska inte ha spridit sig. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen