Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 augusti 13.25

19 augusti 10.04, Försvunnen person, Eda

Försvunnen man i Koppom

En dement man född 39 har försvunnit från sin bostad i Skönnerud i Koppom och polisen är angelägen om upplysningar som gör att mannen kommer tillrätta.

Han beskrivs enligt följande. 79 år, vitt hår, mörkblå tröja som kan uppfattas svart, ljusblå byxor, ca 180 cm, normal kroppsbyggnad och dement. Mannen sägs kunna gå långt men inte fort samt att han vanligtvis helst uppehåller sig på vägar eller platser där det är lätt att gå. Förutom demens så beskrivs mannen som fullt frisk.

Den som har eventuella upplysningar att ge som kan hjälpa polisen att finna mannen ombedes ringa polisen på telefon 11414 och begära att få prata med regionledningscentralen i Örebro med anledning av händelsen.

(Uppdatering kl 11:29)

Mannen var konstaterat försvunnen kl 07:30 under morgonen via sin son som också övernattat i huset tillsammans med den försvunne mannnen.

(Uppdatering k´l 13:23)

Mannen anträffad vid god hälsa kl 13:02 på en adress på Koppomsvägen. Återbördad till anhöriga.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen