Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 augusti 05.54, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

01.11 Hönö, trafikolycka
I en rondell vid avfarten mot Öckerö har en moped kört omkull. De var tre personer som färdades på mopeden och en av dem fick åka med ambulansen till sjukhus med oklara skador. Föraren togs med för provtagning då det fanns misstanke om påverkan av något.

02.02 Kungshamn, inbrott i butik
Vittnen ser hur 3-4 maskerade personer gör inbrott i en klädbutik på Köpmanstorget. De lastar in kläder i en grå Saab med övertäckta registreringsskyltar och lämnar platsen i hög fart. De åker i riktning mot Hunnebostrand och i samband med detta kolliderar de med en annan bil som får plåtskador, dock inga personskador. Flera polispatruller larmas ut och en av dem hittar bilen övergiven med punktering i Hunnebostrand. I bilen finns en hel del gods från inbrottet och hela bilen tas därför i beslag. Ingen gripen i nuläget.

02.08 Borås, rattfylleri
På Bohusgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 50-årsåldern som misstänks för rattfylleri. Han tas med för provtagning.

04.45 Göteborg, olaga intrång
På Oljevägen i Arendal tar sig två män i 20-årsåldern över ett staket för att ta sig in till hamnarna. De verkar ha haft för avsikt att ta sig ombord på något fartyg. I samband med att de hoppar ner från staketet bryter båda männen båda sina fötter. De grips av skyddsvakter och förs till Mölndals sjukhus för vård. De är misstänkta för olaga intrång.

05.14 Göteborg, inbrott i tobaksbutik
Larmet går från en tobaksbutik på Lilla Regementsgatan i Kviberg. Väktare som är först på plats kan konstatera att det varit inbrott i butiken men att ingen är kvar på plats. Man har krossat en ruta och stulit bl a tobak och energidryck. En anmälan skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen