Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 augusti 07.46, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval av händelser.

22:13 Trafikolycka Boden. Bil och motorcykel som kolliderat. Motorcykelföraren förd med ambulans till sjukhus, bilföraren oskadd. Frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Patrullen har hållit förhör med de inblandade och kommer att upprätta en anmälan. Ärendet utreds vidare vid lokalpolisområdet.

22:36 Misshandel Älvsbyn. Samtal om vinglig bil i Älvsbyn. Patrullen som kommer till platsen påträffar fordonet utanför Älvsbyn och försöker stoppa fordonet. Fordonet ignorerar stoppförsöket och polisen som gett stopptecken får kasta sig åt sidan. I samband med detta ska polisen ha träffats lätt av bilen men klarat sig utan skador. Patrullen tar upp ett förföljande och efter ett kort förföljande kör fordonet in på en återvändsgränd. Föraren som kliver ur bilen är utåtagerande och polisen använder då elchockvapen för att få kontroll på honom. Mannen grips på platsen. Mannen är i nuläget misstänkt för försök till grov misshandel, grovt rattfylleri, vårdslöshet i trafik och brott mot knivlagen. Efter förhör har jouråklagare beslutat frige mannen.

23:59 Skadegörelse Luleå. Två ungdomar som ska ha sänkt en båt i vattnet på Mjölkudden. Polis har varit på plats och hållit förhör samt upprättat en anmälan.

I övrigt en natt med många kontroller av fordon och personer som inte lett till några polisanmälningar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen