Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 augusti 15.06

02 augusti 10.38, Försvunnen person, Eskilstuna

Försvunnen person i Eskilstuna. Uppdaterat 15.05 Kvinnan återfunnen vid liv.

08.08 polisen fick samtal från en inringare som är orolig för en person som inte kommit till ett avtalat möte på morgonen. Inringaren uttryckte en oro för den försvunnes psykiska hälsa.

08.31 polisen har tagit sig in i den försvunnes bostad men den var tom. Polisen påbörjar ett arbete med olika typer av kontroller för att få en bättre bild av var den försvunne kan finnas. Det närmaste området omkring bostaden genomsöks.

09.00 polisen kontrollerar olika platser. Fyra polispatruller är nu engagerade i sökandet.

10.00 polisen informerar kollektivtrafik, taxibolag och vaktbolag om den försvunnes signalement för att öka möjligheterna att få tips om den försvunne.

10.55 polisen behöver också allmänhetens hjälp med att hitta den försvunne, som är en kvinna i 25-årsåldern. Hon är ca 170 cm lång, har smal kroppsbyggnad och mörkt kort hår. När hon senast sågs var hon klädd i en kortärmad grå tröja och korta gröna eller blå byxor.

Polisens bedömning är att det finns grund för att vara orolig för kvinnans hälsa. Därför är det av stort värde för polisen att få allmänhetens hjälp i sökandet. Den som vet något eller tror sig se kvinnan ombeds att kontakta polisen på 114 14 eller i bådskande fall 112. Begär att bli kopplad till polisens regionledningscentral öst.

14.48 Polisen hittade kvinnan, vid liv. Anhöriga underrättades om detta. Hon befann sig nära tågspåret några kilometer sydost om Eskilstuna. Polisen hade begärt att Trafikverket skulle besluta om tågstopp, vilket gjorde att tågen stod stilla på sträckan mellan kl 14.46 och 14.53.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen