Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 augusti 06.03, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Christer Fuxborg och Stefan Gustafsson

180820 kl 03:00 Tibro. Inbrott

En anmälare ringer till polisen och uppger att hen sett tre män på cykel lämna Pressbyrån på Stora Torget i riktning mot Storgatan. De hade samtliga var sin cykel, BMX modell när de lämnade platsen. Polis och väktare konstaterar inbrott och det har tillgripits cigaretter. Anmälan stöld genom inbrott och ingen är gripen.

 

Kl 0306 Lidköping, inbrott i audio/Video butik

En anmälare vaknar av en kraftig smäll i närområdet och ser en vit bil bredvid butiken med bagageluckan öppen. När polispatrullen kommer fram till platsen står den vita bilen kvar. Gärningspersonerna har "rammat" entrédörren och skadat entrédörren. Oklart om de lyckats ta sig in i butiken. De lämnade platsen i en svart bil, troligen av större modell. Anmälan försök till grov stöld genom inbrott och ingen är gripen. Målsägande kommer att under dagen genomföra en mer grundlig genomgång om vad som kan vara tillgripet.

 

Kl 03:41 Trollhättan. Försök till inbrott och skadegörelse på butik

Vaktbolag larmar polisen angående att inbrottslarmet har gått på ICA Supermarket i Sylte. I kamerorna ser man en person inne i butiken. Troligen har gärningspersonen kommit in i lokalen via taket. Polispatrull genomsöker närområdet utan att finna något. Anmälan försök till inbrott och skadegörelse. Målsägande återkommer under dagen om det har tillgripits något och kompletterar anmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen