Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 augusti 09.51, Stöld, Nässjö

Stöld av drivmedel från bilar.

07.37 Polis och räddningstjänst fick larm om drivmedelsläckage på en parkeringsplats på Sturegatan i Nässjö. När räddningstjänsten kom dit rapporterades det om flera bilar som verkade ha hål i tanken.

08.38 Polis på plats.

09.46 Patrullen kunde konstatera att två bilar verkar ha blivit av med drivmedel. Någon ska ha brutit upp tanklocket, gjort hål i tanken och stulit drivmedel. Eventuellt ska en tredje bil ha drabbats, men ha lämnat platsen. Vid ytterligare två bilar fanns det fläckar på marken undertill, men de bilarna ska inte ha haft hål i tanken. Fläckarna verkade inte vara färska.

Polisen arbetar med att lokalisera bilägarna och upprättar två anmälningar om stöld av drivmedel. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen