Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 augusti 13.51, Mord/dråp, Kalmar

Misstänkt mord, Kalmar.

En medelålders kvinna har anträffats död på ett hotellrum i Kalmar. Det finns, i nuläget, misstanke att kvinnan mördats. Det är omständigheter och iakttagelser på platsen, där kvinnan anträffades, som gör att en förundersökning med rubriceringen mord har inletts. Platsen är avspärrad. Polisens tekniker samt utredare är på plats. Förhör har genomförts.

I nuläget lämnas ingen ytterligare information i aktuellt ärende. Händelsen kommer att uppdateras när ny information kan lämnas.

Uppdatering kl. 21.30: Den avlidna kvinnan är 51 år och hemmahörande i norra delarna av Kalmar län. Anhöriga är underrättade.

Polisens arbete fortsätter under morgondagen med ytterligare vittnesförhör. Imorgon är även en rättsmedicinsk undersökning planerad.

Brottsrubriceringen är fortsatt mord, det finns i nuläget ingen frihetsberövad eller misstänkt gärningsperson.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen