Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 augusti 09.10

21 augusti 06.56, Häleri, Värnamo

Aktivt stöldskyddssystem ledde till två gripanden.

06.11 Polisen fick samtal om att en bil precis hade stulits från en adress i Värnamo. Tack vare bilens stöldskyddsystem med en aktiv gps, så kunde ägaren se att bilen rörde på sig trots att motorn var avstängd. Färden gick E4 söderut. Polisen larmade ut flera bilar.

06.25 En polis fick stopp på en lastbil vid Voxtorp, nära korsningen till länsväg 694. Då hade ekipaget kört av E4 och tagit riksväg 27 i riktning mot Bor. På lastbilens flak fanns den stulna bilen och ytterligare en stulen bil. Chauffören, en man i 25-årsåldern, greps. En annan polispatrull stoppade en lastbil i Bor. Där stod två bilar på flaket och båda var anmälda stulna. Även den chauffören, en man i 30-årsåldern, greps. De båda gripna misstänks i nuläget för häleri, alternativt grov stöld.

Polisen fattade beslut om att beslagta lastbilarna för teknisk undersökning. Samtliga bilar var något eller ett par år gamla.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen