Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 augusti 07.41

21 augusti 07.13, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Man gripen under natten.

Natten har varit relativt lugn i Östergötland. En person har gripits, misstänkt för stöld. Mer info nedan.

Det kom flera larm om inbrott från ett företag på Bergslagsvägen i Finspång vid kl 04. När polisen körde mot adressen såg en patrull två motorcyklister. Polisen ville stoppa och kontrollera MC-förarna för att avgöra om de hade haft något med inbrottet att göra, men de valde att inte stanna på polisens uppmaning. Färden gick E4 söderut och polisen följde efter. Vid avfarten i Norsholm körde den ena motorcyklisten mot Norsholm och den andra vände och körde E4 norrut. Polisen följde efter personen som körde mot Norsholm. Till slut stannade föraren, och han greps. I en väska hade han föremål som kunde kopplas till inbrottet. Det är en man i 40-årsåldern. Han är misstänkt för stöld, fler brottsrubriceringar lär tillkomma.

I övrigt har inga frihetsberövanden skett i länet under natten. Det finns inga ärenden av större dignitet att nämna.

07.35 Komplettering angående stölden i Finspång. Mannen är även misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik och ringa narkotikabrott. Dessutom ska motorcykeln ha varit stulen, så han är även misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Motorcykeln togs i beslag av polisen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen