Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 augusti 07.40, Bedrägeri, Stockholm

Polisen har på tunnelbanestation Mälarhöjden identifierat den man som reste med en reducerad biljett utan att kunna uppvisa studentkort.

När biljettkontrollanter kontrollerade resenärers biljetter på tunnelbanelinjen uppmärksammades att en resenär reste på reducerad biljett utan att kunna uppvisa studentkort. När resenären vägrade att ta emot en tilläggsavgift tillkallades ordningsvakter.

Resenären greps misstänkt för ringa bedrägeri. När han skulle föras iväg gjorde han motstånd. Polisen som kom till platsen identifierade mannen och hävde gripandet. Han är inte längre frihetsberövad och misstanken angående ringa bedrägeri och våldsamt motstånd står kvar mot mannen.

Mannen anmälde att ordningsvakten hotat honom verbalt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen