Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 augusti 14.26, Rån väpnat, Vänersborg

En frisörsalong i centrala Vänersborg uppges ha blvit utsatt för ett rån.

En ensam gärningsman har kommit in på en salong på Södergatan. Han visar upp ett pistolliknande föremål, hotat den frisör som var ensam i lokalen. Han har sedan tillgripit en mindre summa pengar och försvunnit från platsen till fots.

Vapnet har aldrig avlossats, ingen person är fysiskt skadad. Allt enligt uppgifter per telefon till polisen.

Kl 14.32: Polis på plats. Ännu ej avrapporterat. Polisen söker i närområdet efter gärningsmannen/gärningsmän bl a med hund.

Kl 14.51: Polisen meddelar från platsen att man gripit en man som nu är misstänkt för ovan rån. Han stoppades av en polispatrull i närområdet/ Residensgatan/Norra Gatan. En hundpatrull har även spårat från brottsplatsen fram till den plats som mannen greps. Den gripne mannen körs först till NÄL för provtagning, misstanke om att han är narkotikapåverkad. Han kommer därefter att höras som misstänkt för rån.

Polisen genomför sk saksök i närområdet, något vapen har ännu inte anträffats.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen