Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 augusti 17.06

21 augusti 14.44, Trafikolycka, Värnamo

Lastbilar i krock på E4, stopp i trafiken.

14.33 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på E4 Värnamo i södergående körfält. Enligt larmet ska det vara två lastbilar som ska ha krockat ett par kilometer söder om Värnamo och det ska ha förorsakat totalstopp i södergående körfält.

14.44 polisen är framme på platsen.

15.05 det är för närvarande flera kilometer långa köer i södergående riktning.

15.10 bärgare beställs till två lastbilar. Trafikanter uppmanas att lämna fri väg för utrycknings- och bärgningsfordon så att trafiken kan rulla igen så snart som möjligt.

16.10 trafiken kan nu passera långsamt i södergående riktning.

17.00 polisen är nu klar på platsen. Efter att ha utrett vad som har hänt har polisen utfärdat ett ordningsföreläggande till en av förarna som ej har anpassat körsättet till framförvarande fordon (dvs. kört på ett annat fordon bakifrån). Ingen person skadades vid olyckan. Vad gäller framkomligheten på E4 i södergående riktning hänvisas till Trafikverkets hemsida.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen