Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 augusti 09.52, Stöld/inbrott, Jönköping

Inbrott på två skolor i Jönköping.

Under morgonen har polisens kontaktcenter tagit emot två anmälningar om inbrott och stölder på skolor i Jönköping.

07.02 gjordes en anmälan från en skola i Hovslätt där personal upptäckt att det varit inbrott på skolan. Någon eller några personer hade, enligt anmälan, tagit sig in i skolans lokaler genom att bryta upp ett antal ytter- och innerdörrar. Det som saknas, initialt, är ett 25-tal datorer.

07.30 gjordes nästa anmälan om stöld/inbrott på en skola. Det var personal på en skola i Gräshagen som, när de kom till jobbet, upptäckte att flera dörrar var uppbrutna. Det är i nuläget oklart om som, och i så fall vad, stulits vid inbrottet.

Brottsplatsundersökning kommer att utföras i de båda skolorna under dagen.

Polisen har, i nuläget, ingen misstänkt för stölderna/inbrotten och är intresserad av tips och iakttagelser från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen