Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 augusti 09.58, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan från Heby v. 34

               POLISRUTAN Heby kommun

 

Hej alla Rutanläsare! Efter några veckors uppehåll är det dags för en ny Ruta. Vi kommer också återgå till våra ordinarie öppettider på Poliskontoret. Öppettiderna är tisdagar mellan 11-14 förutom första tisdagen i månaden som vi istället har öppet mellan 15-18. Jag har fått lite olika signaler hur ordningsläget var på Heby karnevalen. Det förekom en hel del fylleri och några anmälningar om olika brott men de flesta skötte sig bra. Det har under perioden anmälts ovanligt många inbrott. Vi behöver DIN hjälp med iakttagelser av okända bilar och personer på ”fel” platser.    

 

Redovisning av några brott som anmälts 1/8-22/8:

 

Heby: Stöld av en hjärtstartare från Tegelbackens servicehus. Inbrott i ett fritidshus. Inbrott i en bostad i Starfors. Sönderslagna kameror på OK-macken. Inbrott i en villa på Ravinvägen. Misshandel som inträffat på Folkets Park. Gärningsmannen är identifierad.

 

Tärnsjö: Inbrott i ett fritidshus i Segelbo. Stöld av två båtmotorer i Östa. En mindre haschodling har påträffats. Inbrott i fritidshus i Ingbo.

 

Östervåla: Inbrott i bostad på Kilgrändsvägen. Två cyklar har stulits från Blockgatan.

 

Harbo: Skadegörelse på en trafikövervakningskamera.

 

Runhällen: Inbrott i två fritidshus på Lundviksvägen. Tjuven stal bl.a. en

åkgräsklippare.

 

Vittinge: Stöld av en antik hästkärra.

 

Morgongåva: Smitning från trafikolycka utanför Karlssons varuhus.

 

 

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen