Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 augusti 22.41

22 augusti 17.20, Trafikolycka, Borgholm

Trafikolycka, husbil och personbil, Länsväg 136, Källa, Löttorp.

En husbil och en personbil är inblandade i en trafikolycka på Länsväg 136 vid Källa. Räddningstjänsten är på plats. Polis och ambulans på väg. Räddningstjänsten meddelar att det är en kraftig sammanstötning. Sammanlagt sex personer är inblandade. En person sitter fastklämd i husbilen.

Uppdatering

Kl 17.35 Sammanlagt fyra personer är skadade. Två av dem har färdats i husbilen och två i personbilen. Den person som initialt var fastklämdi husbilen är uttagen från husbilen. Personen är medvetslös.

Båda bilarna kommer att bärgas från platsen.

Föraren av husbilen, en 74-årig man, avled på platsen av de skador han åsamkats i samband med olyckan. Passageraren i husbilen samt förare och passagerare i personbilen förda till sjukhus med ambulans.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen