Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 augusti 05.51, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Ulla Brehm.

22.31 Göteborg, skadegörelse genom brand
Räddningstjänst och polis larmas till Bläseboskolan i Hjällbo där brann i fasaden på idrottshallen. Räddningstjänsten släckt branden. Cirka 10m2 fasad brunnit. En anmälan om skadegörelse genom brand är skriven. Ingen misstänkt.

22.45 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis kallas till Lilla Grevegårdsvägen i Frölunda där en parkerad bil brinner. Räddningstjänsten släcker branden där ytterligare en bil skadats i samband med branden. I närheten kontrollerar polispatrull två yngre män i 20-årsåldern som hämtas till förhör. Efter ett inledande förhör anhölls båda av åklagare misstänkta för grov skadegörelse alternativt skadegörelse och även förberedelse till grov skadegörelse.

00.28 Mellerud, brand
Räddningstjänst och polis kallades till en fullt utvecklad brand i ett bostadshus i Melleruds kommun. Räddningstjänsten släcker branden och polispatrull skriver en anmälan om branden. Ingen person hemma i huset när räddningspersonal kom till platsen.

04.05 Uddevalla, rattfylleri
På Packhusgatan stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 25-årsåldern saknade körkort och misstänks för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning. Misstänkt för olovlig körning och rattfylleri genom påverkan av narkotika.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen