Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 augusti 05.55, Sammanfattning natt, Hallands län

Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Ulla Brehm.

22.18 Halmstad, rattfylleri
På riksväg 15 vid Fyllinge stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren misstänks för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagnng.

22.33 Falkenberg, misshandel
På Urmakaregatan anträffar en väktare en misshandlad man. Mannen körs i ambulans till sjukhus för vård. Okänt skadeläge men enligt initiala uppgifter har misshandeln ägt rum på annan plats tidigare på dagen. Anmälan om grov misshandel. Ingen misstänkt i nuläget och ännu har inget formellt förhör kunnat hållas med den skadade mannen.

03.23 Halmstad, brand
Räddningstjänst och polis larmades till Bergsgatan i Oskarström där en parkerad bil börjat brinna. Ytterligare en bil som stod parkerad intill är brandskadad. Anmälan om skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen