Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 augusti 09.30, Lagen om hundar och katter , Hallsberg

Samtal inkommer 08.38 från Sköllersta där en man och hans hund blivit attackerade och bitna av två andra hundar på Egebyvägen.

De angripande hundarna ska ha varit två löslöpande rotweilers. Mannen ska ha blivit biten i benet, och uppger att hans hund är allvarligt skadad. Mannen och hans hund lyckas ta sig in till en granne och rinag polisen. Rottwelerhundarnas ägare kommer senare till platsen och tar hand om sina hundar. En polispatrull skjutsar den bitne mannen och hans hund till mannens bil så att han kan köra till en veterinär. En annan polispatrull dokumenterar platsen och skaffar underlag till en brottsanmälan, som dock ännu ej är rubricerad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen