Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 augusti 21.57, Polisinsats/kommendering, Malmö

Polisens fotbollsinsats vid MFF- Midtjylland avslutad

Polisen genomförde under eftermiddagen och kvällen en insats för ordning, trygghet och säkerhet. Före fotbollsarrangemanget samverkade svensk och dansk polis. Dansk polis närvarade som rådgivande vid polisinsatsen för att underlätta i händelse av ordningsstörningar.

Under insatsen frihetsberövade polisen före avspark åtta personer enligt Lagen om berusade personer(LOB). En av dessa misstänkts för ringa narkotikabrott. Ytterligare en person misstänkts för ringa narkotikabrott. Polisen har också upprättat en anmälan om misshandel efter att en person kastat en flaska mot en annan person. Den misstänkte delgavs under kvällen ett interimistiskt tillträdesförbud för kommande fotbollsarrangemang i Superettan.

Ewa-Gun Westford

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen