Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 augusti 07.45, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser från natten

Kl 22:09 Kompanivägen, Södermalm, Sundsvall, krossad ruta på gruppboende ev inbrott. Utanför fönstret ligger en sk brandyxa. Polispatrullen som beordrats till platsen kontrollerar tillsammans med personal utrymmet med det finns ingen där inne. I anslutning till adressen anträffas två yngre män som båda är narkotikapåverkade. Det är oklart om de har med brottet, försökt till stöld, att göra.

De båda männen måste följa med poliserna för provtagning misstänkta för narkotikabrott eget bruk och innehav.

Kl 22:32 Max, Antennvägen, Birsta, brand i container. Anmälan om skadegörelse genom brand, ingen misstänkt.

Kl 23:00 Ånge, anmälan om man som saknas. Efter spaning anträffas mannens bil kl 02:17. Efter kontakt med polisen i region Mitt så anländer hundförare till platsen nu på morgonsidan. Mannen anträffas välbehållen vid 07:20-tiden och insatsen kan avslutas.

Kl 05:30 Pizzeria Tre Kronor, Pilgatan, Murberget, Härnösand, inbrott och stöld. Gärningspersonerna har slagit sig in i lokalen och där inne stulit en kassaapparat. Kvar på platsen finns ett bräckjärn som tas i beslag. Anmälan om stöld, ingen gripen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen