Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 augusti 08.16, Uppdatering, Åtvidaberg

Uppdatering gällande dödsfallet i Åtvidabergs kommun under torsdagskvällen.

Vid 17-tiden på torsdagen larmades polisen till en adress i Grebo med anledning av att en avliden man hade hittats där. Han är i 60-årsåldern. Det råder oklara omständigheter kring orsaken till mannens död och därför inledde polisen en förundersökning om mord.

I väntan på en rättsmedicinsk undersökning så har polisen börjat genomföra sedvanliga utredningsåtgärder för denna typ av händelser. Det handlar exempelvis om förhör och teknisk undersökning. Platsen är avspärrad och en första teknisk undersökning är genomförd. Ytterligare undersökningar kommer att göras under fredagen.

Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen kommer att berätta mer om ärendet när det är möjligt. I nuläget kan ingen ytterligare information lämnas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen